Hösten 2018

Tankar inför hösten

I sommar har solen sällan skymts av moln, men villkoren i livet tar inte sommarledigt. Så för någon kanske sommaren också inneburit att livsvägen skylts av mörka moln. Men mitt i det som vi upplever på vår livsväg så får vi ändå påminna varandra om att det finns en gudomlig närvaro och omsorg om oss hur livet än ser ut. Nu lider den här sommaren mot sitt slut och höstmörkret kommer så småningom att krypa närmare oss.

Men det kan också kännas skönt, vi kan känna svalka, efter sommarens värme, när det svala höstvinden smeker vår kind. Vi kan finna vila efter sommarens aktiviteter och tända ljus för att skingra mörkret. Och inte minst får vi mötas i kyrkan till en ny termin med nya möjligheter att dela evangelium och Guds kärlek med varandra. Jag önskar er alla allt gott i höstens tid.

Gullevi Spåre

firas cirka en till två gånger i månaden.

Lördagskväll i Ådalskyrkan
med varierande program och servering arrangeras vanligen två till tre gånger per termin.

Livsnära samtal om kristen tro

Sångövning
i regel varannan måndag.
Kontaktperson: Elsie Ganestedt, Tel. 0454/430 29

Dessutom ordnas konserter, vår- resp. höstmässa, julbön etc.

Lördagskvällar, sångkör och livsnära samtal anordnas i samarbete med studieförbundet Bilda.

Varmt välkomna!