Våren 2019 Förbandsmaterial till Kongo

Några eftermiddagar i början av 2019 ska vi tillverka sjukvårdsmaterial av gamla lakan. Du som vill vara med är välkommen till Ådalskyrkan Mörrum tisdagarna 29 januari, 26 februari, 26 mars, 23 april och 28 maj klockan 14.00 – 16.00.

Vi river lakan i 5-12 cm breda remsor som sedan rullas till förbandsmaterial och klipper kvadrater som kan användas som kompresser. Vi samtalar och dricker eftermiddagskaffe tillsammans.

Har du rena, gamla avlagda lakan, underlakan och påslakan, även kulörta, får du gärna ta med dessa och skänka.

Tillsammans med sjukvårdsmaterial från andra församlingar skickas det sedan vidare till Kongo där behovet av förbandsmaterial är stort.
Om någon behöver skjuts till kyrkan så ring Gullevi Spåre

Gullevi Spåre / Församlingsföreståndare
Postadress: Gullevi Spåre, Sonagårdsvägen 2B  375 34 Mörrum www.adalskyrkan.se

Mörrums frikyrkoförsamling är ansluten till Equmeniakyrkan.

Bankgiro 5116-0919

Ådalskyrkan samarbetar med studieförbundet Bilda.

Du är alltid välkommen till Ådalskyrkan